Business English Communication

Career Development Program
Engl by Liana Marcu

Business English Comunication - Career Development este un proiect pornit din dorinta cursantilor - antrepenori, manageri, profesonisti de a comunica mai mult, mai specific, mai liber intr-un cadru  ghidat, pe teme de business, care sa ii ajute sa isi imbogateasca vocabularul, sa isi imbunatateasca abilitatile de exprimare in engleza precum si din nevoia de a socializa in engleza pentru a depasi bariere si anxietati de comunicare. 

Un program nu este un curs, el reprezintă un cumul de activități, experiențe, încercări, provocări și implicit reușite ghidate strategic de trainer. El aduce o schimbare de MINDSET.

O astfel se schimbare de mindset are loc mai ușor in programele de lucru 1:1, dar este posibila și in programele de grup, in număr mic, atâta timp cât in urma analizei nevoilor, participanții sunt la un nivel apropiat, au nevoi și obiective similare și se confrunta cu aceleași dificultăți.

WHAT YOU GET?

  • Only English - nu se va vorbi in romana sau alta limba, creand astfel expunere si imersie 100%.

  • 6 saptamani x 2 sedinte live, 

  • Materiale autentice - toate materialele folosite se bazeaza pe texte autentice - video, materiale media care imbina subtil aspecte de vocabular, gramatica, pronuntie sau sintaxta cu focus pe diferite skill-uri de comunicare fara a fi insa o lectie propriu-zisa.

  • Suport personalizat- prin modul de concepere al fiecarei intalniri, prin observatie si urmarire a progresului, Liana va oferi fiecarui participant suport si feedback personalizat, cu recomandari si sfaturi in functie de nevoile fiecaruia.


Durata programului: 6 saptamani - 19.06 - 31.07.2023

Live online, Zoom - Luni & Miercuri 19.00-20.45

Nivel minim de limba engleza: B1/B2 ( intermediate/upperintermediate)

Pret: 1950 lei

Rezolva testul de AICI si trimite in mesaj rezultatul alaturi de solicitarea de inscriere