WhatsApp Image 2021-11-16 at 11.29_edited.jpg

LECT.DR. LIANA MARCU

TRAINERI

Toti trainerii si colaboratorii nostri au o experienta vasta si indelungata atat in predarea limbii engleze cat si in domeniile de interes vizate. 

Colaboram doar cu profesori care au dobandit de-a lungul timpului experienta practica in domeniu corporate sau juridic. 

Pentru cursurile destinate copiilor si adolescentilor lucram dupa programe acreditate in vederea obtinerii certificatelor de competenta lingvistica .

Punem accentul pe continuitatea relatiei profesor -student ca si element cheie in atingerea obiectivelor educationale.

Competentele cheie ale echipei noastre sunt:

  • Competenta 

  • Motivatie

  • Placerea de a preda

  • Flexibilitate si deschidere catre noi

  • Pregatire continua

Liana MARCU este fondatoarea ENGLISH MINDSET, un profesor cu  o vasta si indelungata experienta in domeniul educational. 

Inca din anul 2003 detine diploma de licenta in Stiinte Economice de la Universitarea de Vest, Timisoara si apoi diploma de licenta in Stiinte Juridice.  Este absolventa a Colegiului National Gheorghe Lazar din Sibiu, profil cu predare intensiv Engleza.

In anul 2005, frecventeaza cursurile post-universitare de Business English Communication for Teaching in cadrul FHVR, Hof.

Cadru universitar, detinatoare a titlului de Doctor in Stiinte Economice din 2011, avand ca tema a tezei de doctorat globalizarea afacerilor si internationalizarea firmelor, isi concentreaza eforturile catre aprofundarea metodelor de predare a limbii engleze destinata afacerilor, domeniului juridic si altor categorii profesionale.

A sustinut prelegeri si a activat ca interpret la diferite conferinte, evenimente profesionale, proiecte Erasmus atat pe plan national cat si international precum: Hochschule für den Öffentlichen Dienst in Bayern, Wilhelm Löhe Hochschule Fürth, Karabük Üniverisiesi -Turcia, KPU Language School by the Faculty of Social Studies and Modern Languages - Bydgoszcz, Matrix Projekt - Portugalia.

Este profesor invitat in Germania, la Wilhelm Löhe Hochschule, unde preda in limba engleza cursuri avand ca tematica: managementul organizatiilor non-profit, managementul proiecelor si schimbarii, internationalizare. 

Pasiunea pentru limba engleza, intelegerea rolului primordial al stapanirii acesteia in dezvoltarea unei cariere de succes, imbinate cu pregatirea superioara de exceptie si experienta indelungata au dus in anul 2020 la constituirea centrului English Mindset. 

In decursul anilor, Liana a lucrat cu categorii diferite de cursanti, ca si pregatire, domenii de activitate, varsta si nivel lingvistic, fie in sala de clasa, one-to-one, onilne sau sub forma unor workshop-uri sau seminarii cu tematica specifica.

Cu o atitudine onesta, prietenoasa insa profesionala, dezvolta cursantilor abilitatile, increderea si capacitaea necesara pentru o comunicare eficienta si asertiva in limba engleza.