Partenerul tau pentru imbunatatirea comunicarii organizationale

Cursuri si programe pentru companii

PROGRAME PERSONALIZATE SI OBIECTVE CLARE 

Fiecare client are prioritati si abilitati diferite. In urma unei analize a nevoilor conturam programul de predare avand o arie larga de acoperire de la "nivelul de supravietuire" pana la dobandirea asa-numitelor "soft skills" si atingerea unui nivel de exceptie.

ANALIZA, CALITATE, EVALUARE

Intelegem perfect faptul ca modul in care noi oferim serviciile are un impact direct asupra performantelor organizationale sau individuale ale clientilor nostri. De aceea trecem prin toate etapele unui program complet de pregatire, de la analiza la raportare, asigurand astfel transparenta si eficienta unui partener de incredere.

TRANSPARENTA SI INCREDERE

La ENGLISH MINDSET consideram ca prima sedinta de curs nu ar trebui sa fie si prima intalnire cu profesorul. In faza de proiectare si de evaluare initiala profesorul si cursantii se vor intalni, se vor cunoaste si vor incerca stabilirea unor aspecte organizationale potrivite ambelor parti.

Diferenta semnificativa dintre o scoala buna si una extraordinara consta nu in ceea ce facem ci cum o facem. Acest lucru nu inseamna doar customer service, ci se refera la intregul proces de predare. Din acest motiv, dorim sa va aratam cum lucram:

​CUM?

Experienta de invatare cu ENGLISH MINDSET incepe cu evaluarea nivelului lingvistic si stabilirea obiectivelor. Clientul si obiectivele sale acordate cu nevoile proprii sunt cele care contureaza structura cursului. Astfel, noi vom proiecta programul de cursuri de engleza folosind experienta de business pentru a impleti obiectivele, punctele slabe si nevoile de comunicare.

Sedintele se concentreaza pe vorbire, simulare, studii de caz si gramatica. Vizam imbunatatirea fluentei in vorbire precum si a nivelului de intelegere. Folosim aplicatii practice care simuleaza situatii cat mai apropiate de realitate.

La finalul cursului evaluam si certificam nivelul atins - SI, poate cel mai important lucru, NU ABANDONAM CURSANTUL.

Pentru urmatoarele 6 luni, clientii vor avea la dispozitie platforma noastra, cate 1 ora saptamanal pentru a clarifica toate apectele intalnite pe parcursul activitatii profesionale. Astfel orice cursant va putea adresa toate intrebarile si va beneficia de suport personalizat din partea profesorilor.

​EVALUARE LINGVISTICA SI CONSULTANTA

De ce sa apelezi la evaluarea lingvistica a personalului si la consultanta de specialitate privind comunicarea organizationala?

  • simplifica procesul de recurtare
  • contribuie si sustine identificarea angajatilor cu abilitati cheie si plasarea lor in pozitiile de performanta
  • gestionarea performantelor programelor de training
  • sustine o alocare corespunzatoare a bugetelor de training
  • identifica si masoara gap-urile personalului
  • ofera indicatori masurabili ai eficientiei programelor de training. 

TARIF Consultanta/Evaluare lingivistica  COMPANII: 750lei/h


​DORITI SA AFLATI MAI MULTE INFORMATII?

Ne puteti solicita o oferta personalizata la telefon sau prin email.