Curs TOLES Foundation

Date examen 2023:

  • 29 June 2023
  • 24 August 2023
  • 23 November 2023


URMATOAREA SESIUNE PENTRU CURSURILE TOLES ESTE 19.06.2023 - 18.08.2023. DATA LIMITA INSCRIERE 12.06.2023

Ca profesionist în domeniul afacerilor, vorbirea fluentă a limbii engleze este de o importanță crucială. Engleza de afaceri reprezintă o limbă comună globală, utilizată în mod extensiv în comunicarea internațională și în relațiile de afaceri. Fiind fluent în limba engleză, ai avantajul de a comunica eficient cu parteneri de afaceri din diverse...

Engleza juridica, adesea denumita "legaleza", este versiunea limbii engleze pe care avocatii si alte persoane care sunt implicate in profesia juridica, cum sunt judecatorii sau juristii, o folosesc atunci cand discuta despre lege si probleme legate de drept.

CE ESTE TOLES?

De la a gestiona aspecte juridice in cazuri internationale si pana la a comunica cu clientii din mediul international, practicienii din domeniul dreptului vor avea nevoie de cunostinte solide ale limbii engleze intr-un anume punct al carierei lor.

Stapanirea englezei juridice, impreuna cu detinerea unui certificat recunoscut international vor constitui un avantaj serios in obtinerea unui loc de munca, pentru o promovare sau pentru atragerea de noi clienti.

CUI SE ADRESEAZA?

Examenul TOLES - Test of legal English Skills reprezinta o certificare special destinata avocatilor, notarilor, magistratilor sau juristilor prin care este recunoscut faptul ca acestia detin suficiente de engleza juridica pentru a gestiona toate documentele, terminologie si situatiile din activitatea lor profesionala.

​Certificatul TOLES este valabil pe viata si este recunoscut de angajatori de top din intreaga lume.

CE CUNOSTINTE SUNT TESTATE?

In cadrul examenului sunt testate cunostintele si abilitatile de comunicare scrisa si verbala precum si aspecte legate de intocmirea documentatiei legale, pe teme precum: drepul comercial sau al corporatiilor; drept european; dreptul proprietatii intelectuale; contracte; drept civil; dreptul muncii; cazuistica de business etc.

​Acest curs este potrivit pentru candidatii cu un nivel upper-intermediate/advanced al englezei generale. Cursul si examinarea se concentreaza pe vocabularul juridic de baza si consolidarea gramaticii.

​Ore de curs: 24 h 

Material inclus: 

-cartea The Lawyer's English Coursebook, practice + tests workbook, audiofiles

Examen:

In functie de nivel se sustine examenul de nivel Higher sau Advanced. Detalii despre structura examenului se gasesc aici.

PRET CURS:  2950 lei/grup ( se organizeaza 2 sesiuni de curs/an) sau 5000 lei/individual


DORESC SA MA INSCRIU LA MODULUL TOLES- DATA INCEPERE 5.04.2023

Rezolva testul de AICI si trimite in mesaj rezultatul alaturi de solicitarea de inscriere