METODOLOGIE

Diferenta semnificativa dintre o scoala buna si una extraordinara consta nu in ceea ce facem ci cum o facem. Acest lucru nu inseamna doar customer service, ci se refera la intregul proces de predare.  Din acest motiv, dorim sa va aratam cum lucram:

CUM?

Experienta  de invatare cu ENGLISH MINDSET incepe cu evaluarea nivelului lingvistic si stabilirea obiectivelor. Clientul si obiectivele sale acordate cu nevoile proprii sunt cele care contureaza structura cursului. Astfel, noi vom proiecta programul de training folosind experienta de business pentru a impleti obiectivele, punctele slabe si nevoile de comunicare.

Sedintele se concentreaza pe vorbire, simulare, studii de caz si gramatica. Vizam imbunatatirea fluentei in vorbire precum si a nivelului de intelegere. Folosim aplicatii practice care simuleaza situatii cat mai apropiate de realitate. 

La finalul cursului evaluam si certificam nivelul atins - SI, poate cel mai important lucru, NU ABANDONAM CURSANTUL.

Pentru urmatoarele 6 luni, clientii vor avea la dispozitie platforma noastra, cate 1 ora saptamanal pentru a clarifica toate apectele intalnite pe parcursul activitatii profesionale. Astfel orice cursant va putea adresa toate intrebarile si va beneficia de suport personalizat din partea profesorilor. 

FOLOSIM PROPRIA PLATFORMA DEDICATA EXCLUSIV PREDARII LIMBILOR STRAINE, UNDE VETI AVEA ACCES LA CURSURI ONLINE, LA CONSULTANTA PERSONALIZATA SI LA O BAZA DE DATE DE PESTE 1000 DE WORKSHEETS, CURSURI, TESTE SI LECTII. 

DORITI SA AFLATI MAI MULTE INFORMATII?

Ne puteti solicita o oferta personalizata la telefon sau prin email.