TRADUCERI SI INTERPRETARIAT

Providing Everything You Need

csm_inlingua_Web_16_25c4aeccd8.jpg
csm_inlingua_Web_16_25c4aeccd8.jpg

TRADUCERI

Companiile au nevoie de un partener de incredere, prompt si eficient in realizarea traducerilor de business, tehnice, agricultura,  financiare sau comerciale. 

English Mindset ofera servicii de traducere din limba engleza si limba germana in limba romana si retroversiune, realizate manual, servicii de revizuire a textelor, precum si interpretariat, consecutiv si simultan.

Serviciile de traducere cuprind:

- traducere de documente

- revizie si corectura a dpcumentelor deja traduse

- transcriere si subtitrare 

INTERPRETARIAT

Pe langa activitatea de traduceri scrise oferim si serviciile de interpretariat in/din limba engleza precum si in/din limba germana. Serviciile de interpretariat pot fi desfasurate atat pentru evenimentele cu prezenta fizica cat si pentru evenimentele online. 

Interpretariat simultan/de conferinta

Aceasta este forma de interpretariat cel mai des folosita datorita economiei de timp. Mesajul este transmis aproape în acelasi timp cu cel al vorbitorului prin intermediul aparaturii tehnice (unde radio sau infrarosii, microfoane, casti).

Interpretariat consecutiv

Interpretul traduce pentru interlocutor sau pentru un grup restrans de persoane cateva fraze, fiind un intermediar intre acesta si ascultator. Vorbitorul adreseaza cateva fraze, dupa care permite interpretului sa transmita mesajul dorit.

Whispering/chouchotage

Pentru acest tip de interpretare nu este nevoie de echipamente tehnice. Interpretul reda mesajul in limba solicitata unui singur ascultator, la ureche.

Conference-Interpreter-768x512.jpg