Glass Buildings

VALORILE ENGLISH MINDSET

PREGATIRE SI EXPERIENTA

Componenta de baza a unui program de predare de succes consta in pregatirea si experienta profesorului. Am investit ani, efort si resurse financiare intr-o pregatire solida in domeniul economic, juridic si al limbii engleze atingand cel mai inalt nivel - obtinerea unui doctorat. Alaturi de acesta,  de ani petrecuti in sistemul educational atat romanesc cat si international, experienta de corporatie si de antrepenoriat isi spun cuvantul. 

Suntem astfel in masura sa oferim cele mai complete si potrivite programe de invatarea limbii engleze aplicate pentru corporatii, firme mici si mijlocii precum si individual, pentru profesionistii din diferite domenii. 

PROGRAME PERSONALIZATE SI OBIECTVE CLARE

Fiecare client are prioritati si abilitati diferite. In urma unei analize a nevoilor conturam programul de predare avand o arie larga de acoperire de la "nivelul de supravietuire" pana la dobandirea asa-numitelor "soft skills" si atingerea unui nivel de exceptie. 

 

ANALIZA, CALITATE, EVALUARE

Intelegem perfect  faptul ca modul in care noi oferim serviciile are un impact direct asupra performantelor organizationale sau individuale ale clientilor nostri. De aceea trecem prin toate etapele unui program complet de pregatire, de la analiza la raportare, asigurand astfel transparenta si eficienta unui partener de incredere. 

TRANSPARENTA SI INCREDERE

La ENGLISH MINDSET consideram ca prima sedinta de curs nu ar trebui sa fie si prima intalnire cu profesorul. In faza de proiectare si de evaluare initiala profesorul si cursantii se vor intalni, se vor cunoaste si vor incerca stabilirea unor aspecte organizationale potrivite ambelor parti.